Moda

2014 Kareli Etek Modası

Değişimin adı olan moda her yıl farklı tasarımlar ile piyasaya çıkarak sokakta rüzgâr etkisi yaratıyor. 2013 yılında özellikle bayanları ilgilendiren moda olan ekose etek modası uzun süre etkisini göstermiştir. 2014 yılında ise ekosenin yerini 80’li yılların eskimeyen modası olan kareli etek alıyor. Günümüzün modasına göre uyarlanan kareli etek ilkbahar yaz sezonunda bayanların gözde kombinlerinden oluyor.

2014 Kareli Etek Modası
2014 Kareli Etek Modası

Başarılı modacıların yeni modern bir bakış açısı getirdiği kareli etek, ön yargılı olan tüm bayanları yeniden düşünmeye zorluyor. Mokromatik ( siyah- beyaz) desenlerin öne çıktığı kareli etek moda da kendine yer bularak kombinlendiği parçalar ile eşsiz bir görünüm yaratıyor.

2014 Kareli Etek Modası
2014 Kareli Etek Modası

Sonbaharda Kareli Etek Fırtınası

İlkbahar- yaz sezonunda fırtına gibi esen kareli etek sonbaharda da çorap aksesuarı ile birleşerek yine sokakta kendini gösteriyor. Özellikle genç ve kendini genç hisseden bayanların terci olan kareli etek, uzun bot ile birleşince harika bir kombin yaratıyor.

Kareli eteğe karşı ısınamıyor ve hala geçmişte kaldığını düşünerek ön yargı ile yaklaşıyorsanız öncelikle kare desenini sevmek için bu kadar büyük bir parçadan başlamanız gerekmez. Kareli desenin kullanıldığı pek çok aksesuar olması bu konuda size avantaj sağlayacaktır. Kareli modasına bir kareli çanta veya ayakkabı ile başlamanız sizi yavaş yavaş bu duruma alıştıracak ve sevmenizi sağlayacak. Kareli modasını sevdiğiniz de ise artık kareli etek üzerinizden düşmeyecek.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Eskiden beri kareli eteklerin modası geçmedi. Kareli etekler birbirinden farklı modelleriyle gün geçtikçe daha fazla model çıkartıyorlar. en çok tercih ettiğim eteklerden birisidir kareli etek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu