Moda

2018’de Google’de En Çok Aranan Oscar Elbiseleri

 2018 Oscar töreni her zamanki sansasyonelliği ile geride kalırken; pek çok kadın Oscar elbiselerini beğenerek Google’de arattı.

2018 Oscar Töreni

İnsanların heyecan içerisinde beklediği 2018 Oscar Gecesi bu yıl da etkisinden uzun süre söz ettirdi. Hollywood ünlülerinin akın ettiği gecede pek çok olay konuşuldu. Her yıl düzenlenen Oscar töreni, modayı belirlemede de son derece önemli bir rol oynar.

Oscar törenlerinde tasarımcılar, birbirinden güzel parçaları ünlüler için tasarlar. Bu da modanın nasıl şekilleneceği konusunda ipucu verir. Çünkü insanlar özellikle de ünlülerin giydiği kıyafetler sahip olmak ister. Birbirinden güzel bu hoş parçalar da büyük beğeni toplar. Oscar töreni sonrasında da milyonlarca insan Oscar kıyafetlerini aratmıştır. En beğenilen kıyafetler incelenerek, kişinin kendisine uygun hale getirilmesi de sağlanır.

Jennifer Lawrence Kıyafeti

Geceye katılan Jennifer Lawrence, Dior tasarımlı bir elbiseyi sergiledi. Bu elbise ise herkesten tam not almayı başardı. Bu nedenle de pek çok kadın Google üzerinden elbiseyi tekrar incelemek için arattı.

Jennifer Lawrence genellikle farklı elbiseler ile insanların karşısına çıkar. Ancak 2018 Oscar töreninde daha ağır ve kırmızı halıya yakışır bir görüntü sergiledi.

Laura Dern Kıyafeti

Beyaz Oscar töreni elbise tercihi ile Laura Dern oldukça şık bir görünüme ulaşmayı başardı. Beyazın zarifliği içerisinde herkesi kendisine hayran bıraktı. Uzun beyaz elbise, omuz ve göğüs dekoltesi ile de Laura Dern iddiasını bir kere daha gözler önüne ulaştırdı.

Margot Robbie Kıyafeti

Beyazın şıklığı Margot Robbie ile de karşımıza çıkar. Kuyruklu elbise tercihi ile Margot da adından söz ettirmeyi başardı. Bu yıl da Google’de en çok aranan Oscar kıyafetleri arasında beyaz elbiseler ön plana çıktı.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu