Burçlar

Burçlar Çocuklarını Nasıl Yetiştirirler?

Burçlar Çocuklarını Nasıl Yetiştirirler? Burçlar kişilerin kişilik ve karakterini belirlemektedir. Buda kişilerin çocuklarını nasıl yetiştirdiğini göstermektedir.

Burçlar Çocuklarını Nasıl Yetiştirirler? Burçların  toplumsal ilişkiler, meslek ve kariyer açısından önemli bir destek aracı olarak görülmesinin yanında çocukların da nasıl yetişeceği belirlemektedir. Bizde bu yazımızda yay, oğlak, kova ve balık burçlarının çocuklarını nasıl yetiştirdiklerini ele aldık.

Yay Burcu ve Çocukları

Özgürlük düşkünlüğü onu içine sığmaz bir hal aldırdığından değişikliği hareket odaklıdır. Aksiyonu ve bilinmezlikler üzere ilerleyişine muteberdir. Yeni deneyimler onun özgürlük sınırının sonsuzluğunu ifade etmektedir.

Yay burcu çocuklarına özgür olmayı anlatır. Yalnız nasıl kalınabileceğini ve nasıl mutlu olunabileceğini gösterir. Bağımlı yaşamamayı çocuklarına öğretebilir. Ayrıca güvenli bağlanma konusunda başarılı bir ebeveyn olabilir.

Oğlak Burcu ve Çocukları

Temkinli, soğukkanlı ve sorumluluk ustasıdır. Kuralcı düzeni sevdiğinden kararlılığına yansır. Kararlılığı onu ikna etmenin zor olabileceğini göstermektedir. Merkeziyetçi kural anlayışının tüm mahlukatlar üzerinde itaat edilmesi gereken hezeyan yoksunu robotik yaklaşımları vardır. Disiplin esaslı bir yaşam merkezi vardır.

Oğlak burcu çocukları disiplinlidir. Nerede ne zaman olunması gerekiyor ise o disiplini sağlar. Ancak bu dışarıdan değil bir öz disiplin çerçevesinde gelişir. Çocuk akşam olduğunda kitap okuması gerektiğini, ardından dişlerini fırçalayıp, pijama giymesi ve yatağına gitmesi gerektiğini bilir. Bu basit kuralları küçük yaşta çocuğa empoze edebilme kudreti vardır.

Kova Burcu ve Çocukları

Marjinal olsa da sosyal kültürel etkilerinin sınırı onun da kalıplarına etki etmiştir. Fakat yenilikçiliği literatüre marjinallik olarak tanımlanmıştır ve kabul görmüştür. Dost kavramı önem arz etmekle beraber arkadaşlık ile dost kavramını birbirinden ayırmaktadır. Zira herkesle arkadaş olabilir fakat herkesle dost olmayacaktır.

Kova burcu çocuklarını özgür ruhlu yetiştirir. Onların akarına saygı duyar. Ergenlik döneminde bir birey eve gece 3’te geliyor ise ve ebeveyni sesin, çıkarmıyor ise mutlaka ya kovadır ya da yükseleni kovadır. Bu şekilde serbestlik ve rahat ortam ile büyümüş olan çocuklukları olmuştur. Kendi çocuklarına da aynısını uygulamak isterler.

Balık Burcu ve Çocukları

Hassasiyet ölçüler o kadar geniş bir yelpazededir ki kırılgan yapısını tetiklemektedir. Hassas ölçütleri onun her olgu ve yaşayışa empati yapma zorunluluğu kılar ve etkilenir. Kendi duygu buhranında doğrudan yaşar ve onun yaşayışına etki eder. Duygu içerikleri çok algıcı yapıya sahiptir. Müzik ve sanat hayatının merkezindedir. Balıkların duyarlı ve anlayışlı çocukları olur. Çevre bilinci gelişmiştir. Güzel yetenekleri vardır. Bir enstrüman ile çocuk yaşta tanışmışlardır. Bu şekilde çocuklara sahip olurlar.

 

 

 

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu