Moda

2022 Kışlık Etek Modelleri ve Kombin Önerileri

2022 Kışlık Etek Modelleri ve Kombin Önerileri Nelerdir? Etek denildiğinde genellikle akla ilk olarak yaz mevsimi gelse de kışlık etek modelleri de sıklıkla kullanılan parçalar arasında yer alır. Bizde bu yazımızda 2022’nin modası olan etek modellerinin ele aldık.

2022 kışlık etek modelleri incelendiğinde farklı renk ve desenlerin öne çıktığı görülür. Daha kalın kumaşlardan yapılan bu eteklerde trikolar ön plana çıkar. Özellikle bakla ve örgü desenli trikolar kış sezonunda çizmelerle birlikte kombinlenerek yaygın olarak kullanılır. Daha kullanışlı parçalar arayanların ilk tercihi siyah, kahverengi ve lacivert gibi koyu renklerden yana olurken kombinlerinde pembe, kırmızı, yeşil gibi farklı renklerde kullanılır. Genellikle bu etekler kombinlerin ana parçası olarak tercih edilir ve diğer parçalar daha sade olarak seçilir. Böylece etekler kombinlerde dikkat çekici parça haline dönüşecektir.

2022 Kışlık Etek Çeşitleri Nasıl Seçilir?

2022 yılı kış modası içinde geniş yer verilen etek modelleri hem zarif hem de şık olmasıyla dikkat çeker. Her zevke ve tercihe uyum sağlayan bu ürünler farklı vücut tiplerine uygundur. Etek kesimlerinin dar, bol gibi birden fazla türünün bulunması bu parçaları tüm vücut tiplerine uygun hale getirir. Dar etekler genellikle daha ince vücuda sahip kişiler tarafından tercih edilirken bol kesim olanlar kilo fazlalıklarını kapatmak isteyenlerin öncelikli tercihleri arasında yer alır. Kombin yaparken vücut tipine uygun modeller seçmek her zaman daha şık bir görünüm kazandırır. Bu nedenle ihtiyaca uygun olan etek modelleri bulabilmek için online alışveriş seçenekleri değerlendirilebilir.

2022 Kışlık Etek Nasıl Kombinlenir?

Kışlık etek kombini yaparken kullanılan diğer parçalar da göz önünde bulundurulmalıdır. Örneğin etek kendinden desenli ve anahtar parça olabilecek nitelikteyse diğer parçaları daha sade seçmekte fayda vardır. Yüksek belli eteklerde genelde desenler daha fazla olduğunda üst kısımda beyaz düz bluzlar daha sık kullanılır. Böylece eteğin rengi ve deseni ön planda olacaktır. Ancak bu tür kalem etekler genellikle ince belli ve fit kadınlar tarafından daha fazla kullanılır. Özellikle iş ve özel gün kombinlerinde sıklıkla kullanılan parçalar topuklu ayakkabı ile birlikte kombin edildiğinde göz alıcı bir görüntü verecektir.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu