Moda

2015 Topuz Modelleri Günün Her Saatinde

Spor topuz modeli

Spor Topuz Modeli
Spor topuz modeli

Spor saç modeli ihtiyacınız varsa spor topuz modelini bilmenizde fayda vardır. Oldukça rahat bir şekilde yapılabilen spor topuz modeli birçok kişi tarafından da beğeni ile yapılmaktadır.  Spor saç modelini genel anlamda genç kızların özellikle spor salonlarına giden genç kızların uyguladığı bir modeldir.

Öncelikle saçınızın ön kısmını beğendiğiniz bir örgü stili ile örmeniz gerekmektedir. Daha sonra saçınızı istediğiniz boyda yapabilirsiniz. Yaptığınız örgünüzü tel bir toka yardımı ile topuzunuzun arkasında tutturabilirsiniz. Ama balıksırtı örgü yaparsanız ise tokaya gerek kalmadan daha şık durmasını sağlayabilirsiniz.

Siyah Saç Topuz Modeli

Siyah Saç Topuz Modeli
Siyah Saç Topuz Modeli

 

Bu topuz modeli saç renginize göre topuz modeli olarak bilinmektedir. Model oldukça siyah olan bayan saçlarında farklı şeklerde tasarlanabilen bir topuz modelidir. Mükemmel kıyafet kombileri ile de oldukça görüntü elde edebilirsiniz Siyah Saç Topuz Modeli ile.

Genç kızlarda fazla revaçta olmayan bir model olmak ile 30-40 yaşlar arasında olan bayanlarda popüler olarak görülmektedir.

Siyah saç topuz modeli, açık olan saçlarda ayrıntıların fazla görünmemesi ve şekillerin anlamsız olarak görünmesi üzerine oluşan bir model olmuştur. Bu tarz sorunların oluşmaması için mükemmel bir topuz modeli olarak bilinmektedir.

Siyah saçlı olan bayanlar diğer saç renkli olan bayanlara göre daha fazla havalı olunmaktadırlar. Bu açıdan saç bakımlarına da bir o kadar önem vermektedirler. Ondan dolayı Siyah Saç Topuz modeli ile bu özelliklerini bir o kadar daha gösterebileceklerdir.

 

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu