Moda

2015 Yazının Kumsal Modası İle En Havalı Siz Olun

2015 Yazının Kumsal Modası İle En Havalı Siz Olun

Moda biz kadınların yüzyıllardır en çok üzerine durduğu konulardan biridir. Moda ve kadın vazgeçilmez ikilidir. Sokakta, çarşıda, özel gecelerde ve yemeklerde en şık görünüme sahip olduğumuz gibi plajda da en iyi kombini yapmalıyız. Plajlarda güneşlenirken, havuza girerken ya da otururken bile en şık biz olmalıyız.

Kumsal modası denilince akla gelenler nelerdir?

Kumsal denilince akla deniz, sahil ve güzellik gelmektedir. Kumsalda da en şık görüntüye sahip olmak mümkün. Peki neler giyilmelidir? Dikkat çekici renkler tercih edilmelidir. Mercan rengi renkler yazın en göz alıcı renkler arasındadır. Mercan renklerinde büstiyerler tercih etmek gerekir. Mercan renkli büstiyerler ve altına uzun uçuşan ekru renk etekler harika bir görümüm oluşturacaktır. Altına giyilen krem renk sandaletler de güneş gözlüğü ile birleşince kombini tamamlar.

Beyaz salaş bluzler oldukça moda ve her zaman değerli kabule dilen parçalar arasında. Beyaz salaş bluzlerin tercih edilme sebebi hem rahat olması hem de giyilen her kıyafete uyum sağlamasıdır. Beyaz salaş bir bluzün altına yırtık buz mavisi bir kot şort giyilir ve altına kahverengi bir parmak arası terlik giyilirse kombin tamamlanacaktır.

Bu yazın moda ürünleri arasında her yaz olduğu gibi güneş gözlükler var. Altın sarısı, gümüş ve mavi renk güneş gözlükleri ile havanıza hava katacaksınız.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu