Moda

2018/2019 Sonbahar Kış Modası

Yazın sonrasında hareketlenmeye başlayan moda sektörü sonbahar kış modasında hangi ürünlerin tercih edilmesi gerektiği konusunda merak içinde olanlar için 2018-2019 sonbahar kış modası stillerini ele aldık. Ünlü markaların defilelerinde öne çıkan birçok model, kışın ne giyinmemiz gerektiği konusunda işaret verdi. İşte 2018 modasının en iyi parçaları!

Kovboy Esintileri

Sonbaharda kovboylara özgü renkleri tercih etmekle kalmayacağız aynı zamanda şapkalar ve ceketlerde de bu stillerin öne çıktığı kombinleri göreceğiz. Tarçın rengi, taba ve kahverengi tercih edilerek şık bir stilin yansımasını görebilirsiniz. Deri ve süet parçalar kıyafetlerde dikkat çekecek. Leopar modasının da devam edeceği bu sezonda, romantik olmaktan vazgeçmeyenler için de uzun elbiseler ve Victoria tarzı gömlekler dikkat çeken parçalar olacak.

Işıltı, Ekose ve Zamansız Çiçekler

Abiyelerde ışıltı, iş yaşamında ekoseler günlük yaşamda ise kışın ortasında açan çiçekler tercih edilecek. Bu renklerden oluşan kombinlerle istediğiniz stil için 2018 kış modası seçimlerinizi bu desenlerden yana yapabilirsiniz. Abiyelere püsküllü stiller ve gümüş, dore renkler dikkat çekecek. Birbirinden şık kıyafetlerle günün her saatini şık ve dikkat çekici modellerle tamamlayabilirsiniz.

Kat Kat Giyinmek

Bu sezon abartılı biçimde kullanılan kat kat giyinme modasını şişme montlar ve sahte kürklerle de göreceğiz. Bluzların üzerine yelekler, yeleklerin üzerine hırkalar onun üzerine montlara renklenecek olan kıyafet modasında birbirinden farklı stillerle dikkat çekebilirsiniz.

Şişme montların bu yıl da dikkat çekeceği görülürken, özellikle yelek ve montlarla ön plana çıkılması söz konusu olabilir. Uzun montlar ve yeleklerle sezonun en beğenilen parçalarının ortaya çıkması mümkün olacak. 2018 sonbahar kış modası için gençlere müjdemiz var. Çünkü ekoseler bu yıl da moda olarak kullanılacak.

 

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu