Moda

2015 Yaz Trendi: Beyaz Etek Modelleri

 

2015 Yaz Trendi: Beyaz Etek Modelleri

Bu sezon trend renkler arasında beyaz etek modelleri bir hayli rağbet görüyor. Açık renkler içinde ne çok tercih edilen hiç kuşkusuz beyazdır. Etek, pantolon, gömlek, bluz, tişört, elbise modellerinde, pantolonlarda kısacası her kıyafette karşımıza çıkar beyaz renk. Bu sezonun trendi beyaz etek modelleri ile son derece şık pek çok renk ile yapabileceğiniz kombinler sıklığınıza şıklık katar. Beyaz etek modelleri ile siyah, mor, lacivert, yeşil, jean, gri, sarı, mavi ve tüm renklerle birleştiğinde son derece uyum sağlar.

Yazlık Etek Modelleri

Tutu yani tüllü beyaz etekler son zamanlarda bir hayli trend olan 2015 beyaz etek modelleri arasında yer alıyor. Uzun, kısa ve midi modelleriyle oldukça dikkat çeken  beyaz etek modelleri  yaz sezonunda da son derece ön plana çıkan etek modelleri arasında. Beyaz etek modellerinde beyaz ve siyahın yanı sıra pastel renkler son derece öne çıkan kombinler arasında yer alıyor.

Beyaz Etek Kombinleri

Feminen ve iddialı bir havası bulunan beyaz etek modelleri bu yaz yine kendini göstermektedir. Özellikle 2015 etek modellerine baktığımız da beyazın neredeyse tüm etek modellerinde kullanıldığı görmekteyiz.  Bazı renkler kadını daha çekici gösterir beyaz da bu renklerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Beyaz etek modelinin şekilde kullanılması önemli bir detaydır.  Bu seneye damgasını vuracak olan beyaz etek modelleri genel itibariyle mini kloş formda etek modelleri şeklinde karşımıza çıkıyor

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu