Moda

2018 Kış Trendleri

Yeni sezonda özellikle modayı yakından takip etmek isteyenler için 2018 kış trendleri birbirinden farklı tarzlarda kıyafet seçimi yapmak isteyenlerin taleplerini karşılayacak seçenekleri ulaşmalarını sağlamaktadır. Yeni sezon için hazırlanmış olan kreasyonlar bayanların bulundukları her ortamda daha şık ve iddialı görmelerini sağlayacak seçenekleri ulaşmalarına yardımcı olmaktadır.

Trençkot Modası

Özellikle sonbahar kış döneminde geçiş için tercih edilebilecek kıyafet seçenekleri arasında trençkot modelleri yaygın olarak tercih edilmektedir. Havaların devamlı olarak değişmesi modayı takip etmek isteyenlerin farklı tarzlarda seçim yapmalarını sağlamaktadır.

2018 Kaban Modelleri

Havaların soğuması nedeniyle tercih edilecek olan 2018 sonbahar kış modası özellikle birbirinden farklı tarzlarda hazırlanmış olan kaban seçenekleri arasından tercih yapılmasını sağlamaktadır. Yeni sezonda özellikle uzun kaşe montlar, parkalar sezonun en trend modellerini oluşturmaktadır.

2018 Kış TrendleriÖrgülü Modeller

Sonbahar-kış sezon için hazırlanmış olan kıyafet seçenekleri özellikle örgü ön planda vurgulanmaktadır. Mont veya tercih edecek olan diğer kıyafet seçeneklerinde örgü ile hazırlanmış olan detaylar sayesinde şekillendirme yapılmaktadır. Bu nedenle özellikle modayı yakından takip etmek isteyenlerin tercih edebileceği farklı model seçenekleri hazırlanmaktadır.

Kırmızı Modası

Sonbahar ve kış sezonu için hazırlanan kıyafet seçeneklerinde geçen yıla oranla pembeden kırmızıya geçiş yaşanıyor. Özellikle 2018 modasını yansıtmak isteyenler kırmızı rengi tercih ederek daha iyi daha görünebilirler. Mont veya elbise seçimlerinde özellikle kırmızı renk iddialı seçim yapılmasını sağlayan renk seçeneklerinden biri olarak sezonda moda renk seçeneklerinin başında geliyor.

Farklı Çanta Tasarımları

Bu sezon özellikle sıra dışı çanta modelleri modayı takip etmek isteyenlerin tercih edebileceği seçeneklerden biridir. Birbirinden farklı tarzlarda hazırlanmış olan çanta modelleri alışıldık çanta dizaynının dışında farklı tasarımların ortaya çıkartılmasını sağlamaktadır. Her kombin için birbirinden farklı seçenekler arasından tercih yapılabilir.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu